Delhusa Gjon elsírta magát, 23 nap után hivatalosan is gyógyultnak nyilvánították

Sharing is caring!

Könnyek között mondott köszönetet a kórházi dolgozóknak.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

A kórháztól búcsúzó Delhusa Gjont szemmel láthatóan megviselte a bent eltöltött időszak. Az énekest 23 nap után nyilvánították „Covid-negatívvá”, ami azt jelenti, hogy elhagyhatja a Korányi kórházat és otthon lábadozhat tovább. Delhusa Gjon a könnyeivel küszködve köszönte meg az orvosok és az ápolók munkáját.

Delhusa Gjon egy mondat erejéig utalt a kórházi dolgozók túlterheltségére is. Amikor köszönetet mondott nekik, hozzátette, hogy az ápolónők szerte az országból érkeztek, és „annyi a munkájuk, hogy ki nem látnak a fejükből”.

Delhusa Gjont egy hét kórházi kezelés után vitték át az intenzív osztályra. Azt mondja, most már jól van, és nincsenek tünetei sem.

Facebook Comments