A Fidesz EP-képviselője szerint nyílt és durva jogsértés, ha nem arról leveleznek az emberrel, amiért feliratkozott egy hírlevélre.

Napok óta tart a nyílt háború a Ryanair és a magyar kormány között, az oda-vissza üzengetésbe most Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője is bekapcsolódott. A HírTV-nek adott nyilatkozatában a politikus nemes egyszerűséggel “hímtagnak” nevezte Michael O’Leary-t, a légitársaság vezérigazgatóját, de ennél érdekesebb dolgokat is mondott. Deutsch ugyanis  azt is felrótta a Ryanairnek, hogy nem arra használják az adatait, amire ő azokat megadta.

“Azért adom meg én bármely légitársaságnak, busztársaságnak, bármely vonattársaságnak az adatomat, hogy az utazásommal kapcsolatos információk hozzám való eljutásában ezt az adatot felhasználhassa. Egyébként, hogy közéleti kérdésben neki mi a véleménye és az általam az utazásom érdekében megadott személyes adatomat törvénytelenül felhasználva ő közéleti kérdésben velem levelezik, ez a legdurvább és legnyíltabb megsértése jogszabályoknak” – mondta az EP-képviselő.

Nyilatkozata abból a szempontból mindenképpen figyelemre méltó, hogy a kormány hosszú ideig a rezsicsökkentéstől a külföldi drágulásig propagandaüzenetekkel bombázta azokat, akik a koronavírus elleni oltásra várva regisztráltak a kormányzati vakcinaregisztrációs oldalon.

Arról, hogy ma éppen hogyan idiótázta le egy világcég a magyar kormány tagjait, itt olvashatnak.

via hvg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.