Dietz Guszti kiosztotta Aureliot: “ez egy csicska munka, húzz innen a francba

Sharing is caring!

Aurelio a Life Tévé péntek esti Vacsorakirály című műsorában szándékosan magára haragította Gáspár Beát, Sebestyén Ágit, Both Zolit és Dietz Gusztit.

Jó érzésű ember olyat nem tesz az éhes vendégeivel, amit a házigazda Aurelio megengedett magának. A botrányhős ugyanis a bajai halászlé után főfogásként májkrémes kenyeret, desszert gyanánt pedig almát szolgált fel a vendégeinek. Az egykori ketrecharcos természetesen nem hagyta szó nélkül Aurelio otromba viselkedését.

– Álljunk meg egy szóra: ez tiszteletlenség. A bíróságon hasonlót sem engednél meg magadnak. Öltözni is másképp fogsz. Péntek van, mindenki, még én is megtettünk, mindent: izgultunk, készültünk. Ez csicska munka. Ezt így nem oldottam volna meg. Tudom, hogy nem érdekel ez se, de erre mit adjak? Viccnek is szar volt, mert akkor tűnj el a francba innét, és hozzál valamit az étteremből! – fakadt ki Guszti, aki okkal felhúzta magát az egykori valóságshow hős viselkedésén.

Aurelio mentalitásán már csak az segíthet, ha a tavbaly okóberben az emberrablás miatt elsőfokon kiszabott négy év börtönbüntetése jogerőre emelkedik. Ráadásul a ValóVilág 6. győztesének a korábban kábítószer-birtoklásáért rámért, de felfüggesztett 1 év 2 hónap büntetését is le kell töltenie, így 5 évet és két hónapot kell majd rácsok mögött töltenie.

Facebook Comments