Döbbenetes: élőben közvetítette a saját halálát az ötgyermekes apa – videóval – Indirekt.hu

Sharing is caring!

Egy rablótámadás áldozata lett Amerikában egy apa, amikor autójában meglőtték, a tragédiát a férfi barátai élő egyenes adásban láthatták, ugyanis Roosevelt éppen Facebook-oldalán élőzött.

Az interneten futótűzként terjedő felvételen az látszik, ahogy a Clum King művésznéven ismert 34 éves férfi zenét hallgat és az ismerősök, barátok kérdéseire válaszolgat a kocsijából, majd hirtelen oldalra néz, miután egy figura jelenik meg az ablakban. A következő pillanatban elsül egy fegyver, az ötgyermekes Rankins pedig a kocsi padlójára ejti a telefonját.

Noha a kép ebben a pillanatban elsötétül, az adás folytatódik, az autó elindul, majd az hallatszik, ahogy pillanatokkal később balesetet szenved. Végül egy, a férfi segítségére siető szemtanú tárcsázza a 911-et, miközben Rankinst szólítgatja, aki nem válaszol. Ezután az élő adás megszakad.

Az alabamai tragédia egyébként még idén januárban történt, azonban az üggyel kapcsolatban csak most, hosszú hónapok nyomozását követően vettek őrizetbe egy 19 éves férfit. Egyes hírek szerint azonban a fiatalember nem volt egyedül, két társát még keresik. Rankins édesapja szerint a fia egyértelműen rablótámadás áldozata lett.

Indirekt/Noizz

Facebook Comments