Döbbenetes: levágott emberi fejet dobtak ki egy lakás ablakából

Döbbenetes: levágott emberi fejet dobtak ki egy lakás ablakából

Sharing is caring!

Egy újabb abszurd jelenet történt Franciaországban, miután kiderült, hogy egy férfi a saját lakása ablakából dobott ki egy emberi fejet.

Őrizetbe vettek hétfőn egy férfit a dél-franciaországi Toulonban, miután a lakása ablakából kidobtak egy emberi fejet. A helyszínre kiérkező kommandósok a lakásban megtalálták az áldozat, egy hajléktalan holttestét – közölték rendőrségi források.

Hétfő délután fél 3 órakor járókelők riasztották a rendőrséget, miután Toulon belvárosában egy emberi fejet találtak az utcán egy dobozban. Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, az egyik lakóépület harmadik emeleti lakásában egy férfi jelent meg véres kézzel.

A fegyvertelen férfi elbarikádozta magát a lakásban, amelynek ajtaját betörték a kommandósok, és bent megtalálták az áldozat holttestét. A kommandósok délután 3 órakor őrizetbe vették a férfit az otthonában. Az első vizsgálatok azt állapították meg, hogy a fejet a lakás ablakából dobták ki az utcára.

“Semmi nem utal arra, hogy ez a cselekmény bármilyen terroreseménnyel hozható összefüggésbe” – mondta a nyomozást megindító helyi rendőrség az AFP hírügynökségnek.

Indirekt/liner.hu

Facebook Comments