Döbbenetes: nem bírta a megaláztatást, inkább felakasztotta magát a katona

Sharing is caring!

Kedden egy fára felakasztva találták meg egy eltűnt amerikai katona holttestét. Az első vizsgálatok szerint a mindössze 23 évet élt Elder Fernandes már jó ideje véget vethetett életének, ugyanakkor a hivatalos vizsgálat még tart a halálával kapcsolatban.

Fernandes családjának ügyvédje, Natalie Kwaham azonban már több részletet is megosztott a tragikusan elhunyt katonával kapcsolatosan. A férfi állítólag kórházban is volt mentális problémái miatt és a kezelések befejeztével elvileg augusztus 17-én engedték volna ki. Elvileg a Fort Hood-i támaszponton szolgáló Fernandest egy katonai alkalmazott szállította volna vissza a texasi városban található lakásába, ahol a szobatársa lett volna a felügyelője, ám a szobatárs azt nyilatkozta, ő egyáltalán nem látta a férfit.

Az ügyvéd szerint a katonaság embere egyszerűen kirakta a férfit a háza előtt, anélkül, hogy biztonságban átadta volna szobatársának. Kiderült az is, hogy Fernandest korábban egyik feletttese fojtogatta és szexuálisan zaklatta, és az eset után egy másik egységhez helyezték át.

– Amikor csatlakozott a hadsereghez, semmilyen mentális gondja nem volt. Minden rendben is volt vele, amíyg a felettese nem kezdte zaklatni. Úgy érezte, hogy csalódott mindenkiben, és kikészítette a megaláztatás – idézi a CrimeOnline az ügyvédet, aki szerint amint az új kötelékében is kiderült, hogy Fernandesből „csicska” lett, a katonatársai folyamatosan cikizték és csúfolták.

Indirekt/Bors

Facebook Comments