A körözött férfit először Németországba toloncolták, ahonnan most hozták Magyarországra. Csalás, hamis magánokirat felhasználása, zsarolás és kiskorú veszélyeztetése miatt adott ki ellene elfogatóparancsot a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Fővárosi Törvényszék és a Budapest Könyéki Törvényszék is.

Dominikáról hoztak haza a rendőrök egy magyar férfit, aki ellen 16 elfogatóparancs van érvényben csalás, hamis magánokirat felhasználása, zsarolás és kiskorú veszélyeztetése miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a police.hu oldalon.

Közleményükben azt írták, nemzetközi együttműködés eredményeként még március 21-én este repülőgéppel hozták Budapestre a rendőrség elől évekig bujkáló 41 éves F. Andrást.

A férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Fővárosi Törvényszék és a Budapest Könyéki Törvényszék is adott ki elfogatóparancsot. Hozzátették, a BRFK munkatársai egy másik büntetőeljárás kapcsán utaztak Dominikára, ahol a helyi hatóságokkal együttműködve F. Andrást is sikerült kézre keríteni. A körözött férfit először Németországba toloncolták, ahonnan most hozták Magyarországra.

A repülőgép leszállása után F. Andrást büntetés-végrehajtási intézetbe szállították – tudatta a rendőrség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.