Drámai részletek szekszárdi tragédiáról: ezért bújhatott át az erkély korlátján az a másfél éves kislány, aki lezuhant a 10 méteres mélységbe – videó

Sharing is caring!

Mentőhelikopterrel szállították kórházba azt a másfél éves gyermeket, aki tegnap zuhant le egy társasház harmadik emeletének erkélyéről Szekszárdon. A kislányt Pécsre vitték, ám az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

A Blikk is beszámolt róla, hogy kizuhant egy társasház harmadik emeleti erkélyéről egy 21 hónapos kislány Szekszárdon. A kislányért mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ahol stabilizálták az állapotát, majd átszállították a pécsi gyermekklinikára, ám a gyors segítség ellenére a gyermek az éjszaka belehalt a sérüléseibe.

Az RTL Híradójának információi szerint a kislány az erkélyen játszott, aminek a korlátja hiányos volt, ezen bújhatott át a gyermek, mielőtt megtörtént a baj. A kislány éppen egy gyöngysorral játszott, ami az alattuk lévő erkélyre esett, feltehetően ezért akart nyúlni, amikor lezuhant a tíz méteres mélységbe.

Az édesapja éppen az utcán volt, s amikor látta, mi történt, azonnal felvette a kislányát, majd a szemközti mentőállomásra rohant vele. A gyermeket ezután szállították a pécsi kórházba.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz. A szomszédok érthetetlennek és megdöbbentőnek tartják az esetet. A történtek után a kislány édesanyja összomlott, jelenleg is kórházban ápolják.

Videó:

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük