Kilenc éve tartó szerelem után házasodott össze az ország egyik legismertebb párja, Majoros Hajnalka és Péter. A csillogó lagziról szóló tudósításokat százezrek olvasták, arról azonban kevesen tudnak, mi történt a zárt kapuk mögött, a boldogító igen kimondása előtti percekben.

AZ ESKÜVŐT MEGELŐZŐ ESTE NAGYON SOKAT BESZÉLGETTÜNK ARRÓL, HOGY MI LESZ MAJD MÁSNAP. EZ SOKAT SEGÍTETT ABBAN, HOGY MINDKETTEN LELAZULJUNK, NE FESZÜLJÜNK RÁ– mesélte az eddig sosem hallott részleteket szombat este az ATV-n látható Jakupcsek Night című műsorban Hajni.https://www.instagram.com/p/CQ38xoAt-M7/embed/?cr=1&v=14&wp=797&rd=https%3A%2F%2Fwww.borsonline.hu&rp=%2Fceleb%2Fdundika-majka-eskuvo-titkok%2F245239#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1095.8999999761581%7D

A volt modell ritkán hallható őszinteséggel osztotta meg a műsorvezetővel az érzéseit, még azt is kikotyogta, hogy mire gondolt a boldogító igen kimondása előtt. Dundika tudta, hogy Majka nem rajong a házasság intézményéért, szerinte az csak egy papír, ami nélkül is nagyon boldog családi életet élnek. Hajni azonban ennél többre vágyott.

– Azt feleltem neki, hogy értem, hogy fél az elköteleződéstől, hogy sok a válás de ha valakinek jó kapcsolata van, akkor a házassággal magasabb szintre tudja vinni azt a kapcsolatot.

Amikor Jakupcsek Gabriella arról kérdezte Dundikát, hogy megfordult-e a fejében, hogy Majka sarkon fordul, mielőtt az anyakönyvvezető elé lépne, így felelt:

CSAK EGY PILLANATRA AGGÓDTAM AZON, HOGY PETI VÉGÜL MEGJELENIK-E A CEREMÓNIÁN. AZTÁN ÚGY VOLTAM VELE, HOGY HA MENNI AKAR, AKKOR MENJEN. AZZAL MÁR NEM TUDOK MIHEZ KEZDENI– mondta nevetve. Majka végül nem gondolta meg magát, és hosszú évek után végre hivatalosan is összekötötte az életét a szerelmével. Az esküvőn jelen voltak a fiaik, Olivér és Marian, és tucatnyi híresség, többek között Pápai Joci, Till Attila, Holdampf Linda stylist, Curtis, Ördög Nóra és családja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.