Április közepe többnyire a koronavírus harmadik hullámáról szólt 2021-ben, de azért szép számmal akadtak más érdekes hírek is. Egy család például egész jól él ahhoz képest, hogy 22 gyerekük van, akikre eddig nagyjából több mint 400 millió forintot költöttek.

Szerencsére viszonylagos jómódban élhetnek annak ellenére, hogy úgy 400 millió forintnyi összeg mehetett eddig el a gyerekek felnevelésére.

A boltban, a piacon is mindig így kapjuk a tojásokat, persze, hogy otthon is ugyanúgy tároljuk a őket. A tartóban a tompább vége van alul, míg a hegyesebb vége felül. Így tűnik természetesnek, pedig pont fordítva kellene – állítja egy amerikai farmer.

Egy szál pólót viselt egy résztvevő az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyik tudományos diákköri konferenciáján, amit online rendeztek meg tavaly áprilisban. Ez azért derülhetett ki, mert a férfi kamerája akkor is be volt kapcsolva, amikor a számítógép elé ült, így a péniszét is lehetett látni.

Futótűzként terjedt el tavaly a közösségi oldalakon egy videó, amin azt lehet látni, hogyan változott pillanatok alatt horrorfilmmé egy amerikai házaspár unalmasan induló reggele. A felvételt akkor alig egy nap alatt több mint 11 milliószor nézték meg, és biztosak vagyunk benne, hogy sokan többször is egymás után. A mindössze 46 másodperces videó ugyanis igazán elképesztő.

Az amerikai házaspár biztonsági kamerája rögzítette a jelenetet, amit megrendezni sem lehetett volna jobban.

Már egy ideje gyanította Felicia Burzotta, hogy valami nincs rendben, és a barátja megcsalhatja. Egy nap a férfi azt mondta, hogy a haverjaival elmegy egy étterembe vacsorázni. Burzotta azonban érezte, hazudik a barátja, és hogy ezt kiderítse, az étterem telefonját kezelő nőt kicsit megvezette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.