Egy lányos apa megírta, miért nem használják kislányával a férfi vécét

Egy lányos apa megírta, miért nem használják kislányával a férfi vécét

Sharing is caring!

Sokakat érintő problémáról írt Muhammed Nitoto, aki lányos apaként szembesült azzal, hogy nem tudta, melyik nyilvános vécébe vigye kislányát. Bár legtöbbször van családi vécé a bevásárlóközpontokban, ahol nincs, ez komoly fejtörést okoz.

Nem egyszerű a helyzet egy lányos apának (Fotó: Pexels.com)

Először ugyanis a férfi vécébe mentek, de gyorsan meggondolta magát, miután átérezte lánya helyzetét. „A férfiak mellékhelyisége undorító. Húgyszagúak és semmi nem alkalmas bent nők és gyerekek számára. Volt, ahol a pelenkázóasztal közvetlenül a piszoár mellett volt, ami azt jelenti, hogy a gyermekem szó szerint ott feküdne, ahol a férfiak pisilnek” – dohogott a Good Morning Americának Nitoto, aki így a női vécébe kényszerült a kislányával.

Igyekszem a lehető legjobban tisztelni a nőket: kopogtatok az ajtón, mielőtt belépnék, és bejelentem magam – írta a férfi. – Bárki lép is be, mindig elmondom, hogy a kislányommal vagyunk az egyik fülkében és ne lepődjenek meg.” Szerinte a női mosdók sokkal tisztábbak és általában úgy alakítják ki azokat, hogy kisgyerekkel is használhatóak legyenek.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük