Az 518 éve született Nostradamus eredetileg francia orvosként praktizált, mellette pedig asztrológus jövendőmondóként kereste a kenyerét.

Megjósolta többek között, hogy II. Henriket egy lovagi tornán halálos baleset éri, amikor pedig ez ténylegesen beigazolódott, általánosan elismert lett híres jövendőmondóként, akinek jóslatai máig is hatnak. – írja az indiatimes.com. Megjósolta továbbá Adolf Hitler felemelkedését, a nagy londoni tűzvészt, John F. Kennedy volt amerikai elnök meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadásokat, hogy csak néhányat említsünk, így nem csoda, hogy sokan tűkön űlve várják, mit jósol a következő évünkre.

Bár Nostradamus jóslatai nem 100%-os pontosságúak, sok pozitív dolgot egyik jóslata sem tartalmaz, így csak remélhetjük, hogy nem mindegyik válik ennyire biztosan valóra.

Meteorcsapás és aszteroidazápor – 2021 óta hallunk meteorzáporokról, de ez 2022-ben akár még károkat is okozhat. Nostradamus írt egy verssort, amiben az égi tűzről mesél, ami felemészti a bolygót. Ez az aszteroida becsapódhat a Földbe, ami földrengéseket okozhat, ami szökőárhoz vezet.

Infláció – Az infláció kicsúszik az emberek irányítása alól, és az amerikai dollár értéke összeomlik. Nem csak az arany, az ezüst de a bitcoin is veszélybe kerül. A jós szerint újabb gazdasági összeomlás várható.

Mesterséges intelligencia térhódítása – Biztos, hogy te is láttál már olyan filmet, amely arról szól, hogy a mesterséges intelligencia, azaz a számítógépek és a robotok átveszik az irányítást az emberek uralta világban. Nostradamus ugyanezt jósolta meg.

Éhezés – A jóslatok szerint a fegyveres konfliktusok miatt fokozódhat a világon az éhezés. Ez nagyobb népvándorláshoz vezethet, ami még tovább súlyosítja a szegények közötti küszöböt.

Az atombomba felrobban – Nostradamus szerint 2022-ben egy atombomba fog felrobbanni, ami éghajlatváltozást hoz a Földre. A robbanás áradásokhoz és földrengésekhez is vezet.

(Femcafe)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.