Elképesztő átalakulás: egy hónapig nem ivott alkoholt, ez történt vele

Sharing is caring!

Nem tagadja, kedveli az alkoholt, viszont legutóbb arra volt kíváncsi, hogy ha nem iszik, mennyiben változik meg az élete.

Az ausztrál influencer, Nadia Bokody gondolt egyet, és egy teljes hónapig félretette az alkoholt. Azelőtt sem ivott valami sokat, de elfogyasztotta, ami jól esett neki.

– Megbeszéltem a kedvesemmel, Ky-jal, hogy csinálunk egy 30 napos tisztítókúrát, ami során mellőzzük az alkoholt – mondta Nadia.

A végeredmény döbbenetes lett: a nő mind fizikailag, mind mentálisan sokkal jobban érezte magát.

– Már az első nap reggelén tisztább fejjel ébredtem, jóval nagyobb lendülettel vágtam bele a teendőimbe. Fizikailag egyre inkább topon voltam, s bár két hét után eszembe jutott, hogy milyen lenne legurítani egy pohárral, mégis erőt vettem magamon – magyarázta.

A kísérlet során több kilót is leadott magáról a harminc nap alatt, és a második, harmadik héttől már nem is gondolt az italra.

– Igaz, egyszer kipróbáltam egy pohár alkoholmentes bort, de semmi értelme nem volt – vallotta be Nadia, aki hozzátette: később elment a barátnőivel egy bárba is, ahol a lányok bedobtak ezt-azt, ő viszont nem fogyasztott alkoholos italt.

Egészen más a bőröm is, érzem, sokkal jobb a szervezetem vitalitása – tette hozzá a nő.

Indirekt/Bors

Facebook Comments