Elképesztő: egy nap alatt 300 millió forintot keresett bikinis fotóival a korábbi Disney-sztár – Indirekt.hu

Sharing is caring!

Az egykori Disney-sztár, Bella Thorne már jó ideje inkább felnőtteknek szóló tartalmakban gondolkodik, és rendezett például már egész estés pornófilmet is. A még mindig csak 22 éves színésznő-modell-énekesnő nemrég az OnlyFans nevű oldalon is feltűnt, ahol a felhasználók szexuális tartalmú fotóikat és videóikat árulják saját profiljukon.

Thorne exkluzív dolgaira 15 fontért, vagyis nagyjából hatezer forintért iratkozhatnak fel az érdeklődök, és ezért a pénzért a szexi modell minden egyes rajongói üzenetre válaszol és rendszeresen meg is mutatja magát bikiniben vagy fehérneműben is. Persze Thorne a Paper magazinnak elárulta, hogy az OnlyFansre sem fog meztelen fotót vagy videót feltölteni magáról, hiszen csak azért regisztrált, mert ezen a felületen saját maga kontrollálhatja a róla alkotott képet, cenzúra és előítéletek nélkül. Ahogy azt is örömtelinek tartja, hogy itt csak az látja a tartalmait, aki fizet érte, így nem fogják többet kéretlenül zaklatni vagy megzsarolni, hogy nyilvánosságra hozzák a fotóit.

Bella Thorne egyetlen nap alatt az egymillió dollárt (300 millió forintot kaszált bikinis képeivel), és kevesebb mint egy hét alatt ez az összeg már közel 600 millió forintra nőtt. Ennek az összegnek pedig a 80 százalékát ő maga teheti zsebre.

Indirekt/Bors

Facebook Comments