Elképesztő támadások érik a neten az Exatlon egyik kihívóját

Elképesztő támadások érik a neten az Exatlon egyik kihívóját

Sharing is caring!

Jobb, ha Ricsi egyelőre nem látja ezeket a kommenteket magáról, mert a gyenge teljesítménye után sokan támadják a közösségi médián keresztül.

Ricsi továbbra sincs a helyzet magaslatán, és nem sokat ért a megnyert párbaja, legalábbis semmivel sem tűnik erősebbnek. Még az újoncok is több pontot képesek hozni nála, ami egy bizonyos idő után kellemetlenné válhat.

Legutóbb például nullázott, egyik körét sem tudta megnyerni, miközben úgy fogalmazott, hogy ez nem az ő napja. Eddig nem sok erősebb napja volt az elmúlt hetekben, és ő lehet a következő kieső, ha párbajra kerül sor.

Ha így folytatja tovább, ismét a leggyengébb statisztikával kerül oda, ahol nagyon nem akar lenni. A nézők közül sokan hazaküldenék a kihívók versenyzőjét, aki megpróbált kapitányként működni a kihívóknál, de ez láthatóan nem működik, elsősorban a teljesítmény hiánya miatt.

„Ricsi: ma nem az én napom van. Hát egy sem a tiéd. A helyedben feladnám és haza mennék.”

„Ricsi… most már azt mondom, menj haza! 3-ból egyet sem. És azt mondja, rossz napja van! Nahh, de minden napja ilyen rossz? Ez már dühítő!!!”

„A mai teljesítményed ahhoz is kevés, hogy a többiek cipőjét kisuvickold. Akár hova mész ma, még a hideg vizet sem érdemled meg…”

„Ez nem az én napom…. Hmmm, miért volt már itt valamelyik a tiéd? Livi nem hoz pontot??? Szerintem megvan a következő hazautazó, sajnos elfogytak a medálok, akkor meg Dorottya lesz a hibás, hogy miért használta el?”

„Remélem, Ricsike pénteken megy haza. Még ő dumált Livi ellen. Hiszen most sem hozott pontot!”

„Csak összejött az a mesterhármas!! Ez SEM a te napod…”

„Ricsi bástya. Semmi keresnivalód az Exatlonban. Lassan csomagolj tesi, ne pénteken keljen kapkodni”

„Ez a Ricsi menjen haza nem ér semmit. A faházig vigye a hátán a többieket.”

„Ricsi stabilan hozzá a mai napot! 3 nulla. Kiegyensúlyozott versenyző.”

„Ricsi ez borzasztó volt amit mondtál, majd a csapattársak megcsinálják. Ordibáláson kívül nem sokat mutatsz.”

„Durva belegondolni, hogy Rakéta Geri még ennél is lejjebb volt”

Indirekt/liner.hu

Facebook Comments