Elképesztő: túlélte, hogy a 12. emeletről a fejére esett egy szék

Sharing is caring!

Csodával határos módon élte túl a balesetet.

Szinte hihetetlen, hogy még mindig él egy 24 éves amerikai nő, akinek egy igen bizarr baleset változtatta meg örökre az életét. Annabel Sen épp a barátjával szeretett volna találkozni egy manhattani étteremben január 25-én, amikor bekövetkezett a kis híján végzetes tragédia.

A fiatal nőre ugyanis egy pihenőszék zuhant rá a felette lévő luxusingatlanból, egészen pontosan a 12. emeletről, azaz nagyjából 50 méter magasból.

A fából készült szék pont a fejére esett, de csodával határos módon túlélte a történteket.

Annabelt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Rögvest megműtötték, azóta pedig újabb két beavatkozást kellett elvégezni rajta. A koponyája deformálódott, de az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét.

Az eset most került nyilvánosságra, miután a fiatal nő ügyvédekhez fordult és kártérítési pert indított. Annabel ugyanis agykárosodást szenvedett, folyamatos rehabilitációra szorul, dolgozni sem tud.

A perirat szerint érthetetlen, hogy az egyébként szeles időben miért nem rögzítették, vagy vitték be a 12. emeleti penthouse erkélyéről a széket, ami végül lezuhant.

– Annabel jelenleg nem csinál semmit, csak orvosokhoz jár és gyógyul. Egy olyan nőről beszélünk, aki a baleset előtt rendkívül tehetséges volt. Reméljük, hogy képes lesz annyira felépülni, hogy produktív élete legyen a jövőben, de ezt most még egyszerűen nem tudjuk – nyilatkozta a nő védője, Benedict Morelli a New York Postnak.

Indirekt/Bors

Facebook Comments