Elsírta magát a kamionsofőr, amikor újra találkozott az elveszett macskájával

Megosztás

A texasi kamionsofőr, Matthew B. nem mindennapi útitárssal rója Amerika útjait: Ashes nevű három éves kandúrja mindenhová elkíséri. Pár hónapja azonban a macska kiugrott a kamionból az ohiói Springfieldnél, és az idegen környezettől megijedve bemenekült az erdőbe.

A kétségbeesett kamionos megpróbálta megkeresni az elveszett macskát, de egy idő után feladta, és továbbhajtott. Az elmúlt két hónapban mindent megtett, hogy imádott cicáját megtalálja, átszervezte az útjait, hogy ugyanoda visszatérve hátha Ashes nyomára bukkan. De semmit sem talált.

Amikor a férfi már valószínűleg úgy gondolta, sosem találkozik a macskájával, egy nő meglátta a cicát, ahogy a mínusz 10 fokos hidegben keresi az idegenek figyelmét. Az autójába tette Ashest, majd elvitte a Lollypop Farm nevű állatmentő szervezethez.

Szerencsére a macskában volt chip, így könnyen meg tudták találni a gazdáját. Az állatvédők is ledöbbentek, amikor meglátták, hogy a cica több mint 2300 kilométerre van az otthonától.

Amikor a kamionsofőr végre úja magához ölelhette kedvencét, könnyekben tört ki, és azt mondta: „Ez egy karácsonyi csoda!”

(Bored Panda)

(Kiemelt kép: Lollypop Farm)

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül