Egy blogger, Alexis a Tiktokon utazási tippeket és úti célokat ajánl a követőinek. Egy utóbbi posztban viszont azt mutatta be, hogy ő a gyerekeit Ellie-t és Christophe-ot az első osztályon utaztatja a repülőgépeken és feltette a kérdést, fel lehet-e engedni a gyerekeket az első vagy a business osztályra? Vagy, ha igen, akkor hány éves kortól?

Alexis egyébként úgy véli, hogy aki meg tudja fizetni, fizesse, a lényeg az, hogy a gyerekeket a szülők megtanítsák a repülés közbeni helyes viselkedésre.

Ők, mikor a gyerekek négyévesek lettek, vettek elsőosztályú jegyet nekik, mert ilyenkor már nagyobb az önuralmuk és jobban lehet kezelni a viselkedésüket. És feküdhetnek, aludhatnak, filmezhetnek, játszhatnak, sokszor a többi utas észre se veszi, hogy gyerekek ülnek a közelükben.

A kérdésre több mint 900 válasz érkezett, ezek között van, aki szerint nem szabad gyereket engedni ezekre a kiemelt helyekre, mert nem elég csöndesek. Olyan vélemény is megjelent, hogy

egyáltalán nem szabadna. Kéne nekik csinálni egy gyerekosztályt.

Egy kommentelő a saját rossz élményéről számolt be:

Nemrégiben Hawaiiról utaztam haza és volt ott egy csecsemő, aki végig sírta/üvöltötte az egész utat. Nagyon sok pénz volt ez azért, hogy ezt hallgassam.

Más szerint igazából mindegy is, mert minden osztályon jó, ha tudnak a szülők mit kezdeni az utódaikkal, akik az sem baj, ha tudnak viselkedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.