Emberölés Pécsen: élettársa fojtotta meg a holtan talált nőt – Borzalmas részletek a gyilkosságról – videó

Sharing is caring!

49 éves élettársa ölte meg a nőt, akit egy pécsi lakásban holtan találtak, majd azt hazudta a kiérkező mentőknek és rendőröknek, hogy a nő agyvérzést kapott.

A Blikk is megírta, hogy emberölés történt Pécsen. A rendőrségre vasárnap este érkezett bejelentés arról, hogy holttest van egy lakásban. A 63 éves nőt az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint megölték. A rendőrök a gyilkossággal összefüggésben hétfőn egy 49 éves pécsi férfit fogtak el, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A Tények riportjából kiderül, hogy a gyanúsított a holtan talált nő élettársa. A helybéliek között csak „Ördögnek” becézett férfi, egy darabig sikeresen eltitkolta, hogy megfojtotta élettársát. A bűncselekmény után a férfi értesítette a mentőket, ám azok a nő életét már nem tudták megmenteni. A tettes azt állította, a nő hirtelen rosszul lett, valószínűleg agyvérzést kapott.

A férfi ezt próbálta elhitetni az ismerőseivel is, de amikor másnap újból megjelentek a rendőrök, a helybéliek már sejtették, hogy gyilkosság történt. A szomszédok a Tényeknek azt is elárulták, hogy sem a férfinak, sem az élettársának nem volt munkája, emellett nagyon sokat veszekedtek. Az is előfordult, hogy a nő az ablakon menekült ki agresszív élettársa elől.

Az igazságügyi orvosszakértői vélemény egyértelműen megállapította az idegenkezűséget. A férfit a rendőrök elfogták, őrizetbe vették, majd emberölés miatt nyomozást indítottak ellene.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük