Ennek a 4 csillagjegynek rendkívül ingadozó a hangulata: Ők a legkiszámíthatatlanabbak

Sharing is caring!

Kos

Mindenfajta érzelmet a lehető legmélyebben él meg ez a csillagjegy. Az egyik pillanatban fagyos a hangulata, a következőben már kitörő vulkánra emlékeztet, majd jönnek a könnyek, a nevetés. Ezeket az érzelmi viharokat gyorsan éli meg. Ha éppen ilyen pillanatában van szerencséd hozzá, ne tegyél semmit, hamar jobb lesz a kedve.

Ikrek

Az Ikrek egy igencsak kettős csillagjegy, ezért nála sem lehet sosem tudni, hogy éppen milyen hangulatban találjuk: a boldog vagy a borús hangulatú. Egyszer nyugodt, lazán veszi a dolgokat, majd hirtelen túlreagál mindent. Olyan, mintha két emberrel lenne dolgod egyszerre.

Rák

A Rák hajlamos kissé hisztisebben viselkedni. Uralkodó bolygója, a Hold az érzelmeket, a lelki életet is jelöli, így nem csoda, hogy ilyen a lelke. Erzelmei drasztikusan és rendkívül gyakran változnak. Egyszer szerelmes, aztán gyötrődik, majd mérhetetlenül mérges lesz váratlanul.

Skorpió

A Skorpió kedvelt állapota a szeszélyes viselkedés. Hevesen reagál mindenre, hajlamos mindent túlzottan is borúsan látni, nem mellesleg mindenen rágódni. Mindenben képes problémát találni. A Skorpió nem könnyen engedi el a dolgokat, s ebben a rossz szokások is belefoglaltatnak. Nem mindig rosszkedvű, amikor éppen eksztázisban van, a Skorpió jókedve nem ismer határokat.

(NLCafé)

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük