Ennyi volt: Vasvári Vivien szakított a párjával

Sharing is caring!

A Farm VIP piros csapatának szereplője Vasvári Vivien élete az utóbbi időben nem volt valami zökkenőmentes. Bár nem régen jelent meg első könyve, amit fantasztikus születésnapi partival ünnepelt a 30. születésnapján, magánéletében mégis adódtak problémák. Az utóbbi időben minden újság arról cikkezett, hogy párja kórházba került, most azonban már a szakításukról lehet hallani.

 

A Blikk felhívta Vasvári Vivient telefonon, mivel észrevettük, hogy közös képeik lekerültek közösségi média felületeiről. A Farm VIP szereplője kérdésünkre szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy valóban szakítottak párjával.

Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításunk körülményeiről, annyit azonban elárulhatok, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedülállóként – mondta a kétgyermekes édesanya, aki a napokban vált el második gyermekének édesapjától Szegedi Ferenctől, azaz Fecsótól.

A Blikkel ma kivételt tettem, de megkérem a média képviselőit, hogy párkapcsolati életemmel kapcsolatban ne keressenek engem. Most először és utoljára nyilatkoztam erről! – zárta a beszélgetést Vasvári Vivien.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments