„Érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem” – Ő lett az új családfenntartó: így éli meg édesapja elvesztését Kis Grófo

„Érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem” – Ő lett az új családfenntartó: így éli meg édesapja elvesztését Kis Grófo

Sharing is caring!

Közel három hónapja már, hogy a koronavírus elvitte Kis Grófo szeretett édesapját, idősebb Kozák Lászlót (†48), a 27 éves énekes élete pedig azóta teljesen felfordult.

A mulatóskirály elárulta, nagyon fáj neki az édesapja elvesztése, a szerettei miatt viszont erősnek kell maradnia, most már ő a családfenntartó, Kis Grófoból Nagy Grófo lett.

Mint mesélte, egyedül csak az a tudat enyhíti a fájdalmukat, hogy édesapjuk „már odafönt a Jóistennek csinálja a jókedvet, neki okoz vidám perceket”. Édesanyjával és testvéreivel szerették volna, ha még sokáig köztük marad, ám nem így alakult.

– Van, hogy elkeseredem, ilyenkor a hitbe kapaszkodom. – mondta, hiszen úgy véli, édesapja is azt szeretné, ha a jövő felé tekintetének. Az énekesnek azért is erősnek kell maradnia, hogy édesanyjában is tartsa a lelket, az asszonyt egy pillanatra sem hagyják egyedül a szerettei.

(Ez is érdekelheti: Megszólalt Kis Grófo az édesapja haláláról: el sem tudott tőle búcsúzni)

Az énekes elárulta, a családjukban mindig is nagy volt az összetartás, most azonban még nagyobb lett, és szerinte ez így is marad örökre. Sokszor teszi fel a kérdést édesapjának, hogy merre járhat és hol lehet.

 Ilyenkor érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem, azt súgja, ő már jól van, nyugodjak meg, minden a legnagyobb rendben – tette hozzá az énekes a Ripostnak.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük