Fantasztikusan fest Gáspár Evelin: legfrissebb Instagram bejegyzésében elárulta, hogy esküvőre hivatalos, sőt, az alkalomra választott ruháját is megmutatta.

Esküvőre ment Gáspár Evelin: Győzike idősebbik lánya talán sosem volt még olyan remek formában, mint most. Evelin rengeteg plusz kilótól szabadult meg az utóbbi időben, a kitartásának pedig meg is lett a gyümölcse, hiszen elképesztő átalakuláson ment át. Mindez bizonyára büszkeséggel tölti el a fiatal influenszert, ugyanis egyre több dögös fotót mutat Instagram-rajongói számára.

https://www.instagram.com/p/CRbhJ8_MIt5/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Azonban a legutóbbi posztjában nem bikinis fotóval örvendeztette meg a követőit, hanem elárulta, hogy ma egy esküvőre hivatalos: sokak örömére pedig azt is megmutatta, hogy milyen szettet választott magának ez alkalomból.https://pulsembed.eu/p2em/UsE9V3-cQ/

Evelin egy szűk, krém színű ruha mellett tette le a voksát, amely tökéletes kiemeli vékony alakját; úgy tűnik, a sikkes és letisztult darabok azok, amik közel állnak a stílusához. A szetthez egy egyszerű, de szintén elegáns, fekete magassarkút húzott, az outfit-jét pedig egy kis kézitáskával dobta fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.