La Romana – Drámai döntés: az orvosok nem engedték tovább versenyezni Adu Lászlót, a Kihívók csapattagjának el kellett hagynia az Exatlon Hungary All Star versenyét.

A fiatalember, aki nagy reményekkel érkezett meg a Dominikai Köztársaságba, az első pillanattól rosszullétekkel küzdött, a futamok közben jelentkező folyamatos szédülései arra utaltak, valami nincs rendben. Végül az orvosok döntöttek és hazaküldték Adut, aki nagy valószínűséggel már csak itthon tudja meg, mi is a baja.

– Számomra rossz érzés, sőt, egy sportolónak mindig komoly érvágás, ha sérülés miatt kell feladnia az álmát. Nagy vágyam volt, hogy az idei évadot megnyerjem – vallotta be a korábbi döntős fiatalember, aki korábban nem találkozott ilyesfajta rosszullétekkel, így sejtette, ez most nem játék.

– Rádöbbentem, nem vagyok százszázalékosan egészséges. Hálás vagyok a lehetőségért, mert talán nem is derül fény erre a problémára, ha nem indulok el az Exatlonban – vallotta be Adu László, akire itthon komoly kivizsgálás vár, hogy megtudják, mi okozza a hetek óta tartó szédülését.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.