Ez ám az elhivatottság: Ronaldót még sosem látták alkoholt inni

Sharing is caring!

A világsztár egyik volt csapattársa emlékezett vissza az együtt töltött szezonra.

Cristiano Ronaldo és Dimitar Berbatov a 2008/2009-es idényben játszott együtt a Manchester United csapatában, így egy év erejéig igazán megismerhette a bolgár játékos a világhírű focistát. Berbatov mindig is hálás volt, hogy együtt játszhatott Ronaldoval. A 39 éves játékos a napokban emlékezett vissza erre a szerencsés időszakra, többek között arról is mesélt, Ronaldo mennyire céltudatosan készült és küzdött az álmaiért.

“Cristiano nagyon céltudatos volt akkoriban is, és rendkívül vigyázott magára. Mindig az edzőteremből érkezett a tréningre, melynek végeztével még önszorgalomból gyakorolta a kapura lövést. Utána úszni ment, levezetésként pedig újra az edzőterem következett” – mesélte a bolgár játékos.

Természetesen nemcsak a focistát és az elhívatott sportolót ismerhette meg Berbatov, hanem Ronaldo hétkönapi, emberibb személyiségét is.

“Ronaldo mindig közvetlen és barátságos volt. Karácsonyi összejövetelünkön egy kicsit elengedhettük magunkat, CR azonban óvatosan viselkedett. Soha nem láttam őt alkoholt inni, így nem okozott meglepetést, hogy a karácsonyi bulin sem fogyasztott egy korty szeszes italt sem” – mesélte az ünnepek közeledtével a világklasszis focista volt csapattársa.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments