Ez ijesztő: őrült zaklatta Péter Szabó Szilvit, egy párnak képzelte magukat

Sharing is caring!

Lassan két évtizede tart ki a közönsége Péter Szabó Szilvia mellett, de a Sztárban sztárból vasárnap kiesett énekesnő olvasói kérdésre válaszolva elárulta, a sok szeretet mellett sajnos ő is megtapasztalta, milyen érzés, ha egy őrült rajongó célkeresztjébe kerül.

Bár a szívmelengető pillanatok száma összehasonlíthatatlanul több, Szilvi a Blikknek elmesélte, évekkel ezelőtt sok kényelmetlenséget okozott neki és környezetének egy zaklatója, aki a fejébe vette, hogy feleségül veszi a szép énekesnőt.

– Hosszú ideig ostromolt, de nem személyesen, hanem levelek formájában, amelyek sajnos nagyon betegek voltak… – emlékezett vissza Péter Szabó Szilvia, aki néha maga sem hitte el, amiket olvas. – Az ő fejében mi egy pár voltunk. Esküvőtervező-programot küldött nekem, az ismerőseimet hívogatta, hogy tanúnak kérje fel őket az esküvőre. Még horgászengedélyt is váltott ki nekem, hogy majd a nászutunk után eljárunk együtt pecázni – magyarázta a TV2 népszerű show-műsorából távozó sztár.

Szilvi egy idő után nem látott más megoldást, a hatóság segítségét kérte, hogy kezelni tudja a helyzetet.

– A rendőrséggel és egy pszichiáterrel is felvettem a kapcsolatot, hogy megtudjam, egy ilyen viselkedési forma mit eredményezhet a későbbiekben. Ijesztő volt a szituáció, mert nem tudtam hova tenni, nem értettem és nem értem a mai napig az ilyen típusú embereket. Van egy saját, elképzelt világ a fejükben, amelynek én is részese lettem, szürreális volt az egész – vallotta be Szilvia, aki persze tudja, hogy egy ilyen zaklatás kirívó esetnek számít, ennek ellenére, neki már kétszer is át kellett élnie, amikor egy rajongó átlépi a határt.

– Volt egy másik, nem olyan régen, ő azt állította, hogy én Isten küldötte vagyok, nekem kell megmentenem a világot, ám a párom hozza rám a kárhozatot. Ezért megfenyegette, hogy bántja majd.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments