Nagyon jó a memóriájuk, imádnak tanulni, és az információéhségük egyszerűen kifogyhatatlan – csillagjegyek, akik fénysebességgel tanulnak.

Tény, hogy mindenki nem lehet mindenben jó, de szorgalommal sok mindent kiegyensúlyozhatunk. Ezeknek a csillagjegyeknek azonban nincs szüksége kompenzációra: nagyon gyorsan tanulnak, és könnyebben meg is ugorják az előttük álló akadályokat.

Ikrek

Az Ikrek kettős jegy: az egyik pillanatban még könnyed, bohókás és önti magából a poénokat, a másik pillanatban előveszi a komoly arcát, és elemzésbe kezd. Az Ikrek bármibe is kezd, eléri a célját, ugyanis nagyon gyorsan tanul, és jó elemzőkészsége hozzásegíti ahhoz, hogy a részleteket is átlássa. Olyan helyzeteket is képes megoldani, ahol mások kudarcot vallottak. Nagyon könnyen sajátít el új készségeket, és a nyelvtanulás sem okoz számára gondot. Ha valami érdekli az Ikrek csillagjegyet, biztos, hogy szempillantás alatt kiműveli magát az adott témában.

Szűz

A Szűz igazi perfekcionista, számára az elfogadható teljesítmény a kiválónál kezdődik. Mindet megtesz azért, hogy az, amibe belekezd tökéletes legyen, hamisítatlan maximalista, ami a környezete számára nem mindig egyszerű. A Szűz kifejezetten elszánt csillagjegy, és a siker kiemelten fontos a számára: ő az, aki azt vallja, hogy nemcsak az út, hanem a cél is ugyanolyan fontos. A tanulmányaiban és a munkája során is ő lehet a húzóerő, a példakép, akikre érdemes felnézni.

Skorpió

Az állhatatos Skorpió a Szűzhöz hasonlóan nagyon szeret jól teljesíteni, és ezért mindent meg is tesz. Kimaxolja a rendelkezésre álló időt, és annyi információt gyűjt be annyi tudást szerez meg, amennyit csak lehetséges. Fontos számára a tájékozottság, és az, hogy mindenhez hozzá tudjon szólni, így biztos, hogy az elsők között lesz, aki értesül arról, ha a témában, amiben épp kutakodik, megjelenik egy új tanulmány, új könyv – és persze, azonnal el is olvassa. Nem viseli jól, a kudarc gondolatát sem, így mindent megtesz azért, hogy azt elkerülje.

Bak

A Bakoknak minden esélyük megvan arra, hogy sikeresek legyenek, mert rendkívül elkötelezettek a munkájuk, a hivatásuk iránt. Rendkívüli módon tudnak fókuszálni, összeszedettek, és bár gyorsan tanulnak, nem akarják megspórolni a kemény munkát sem, ha éppen arra van szükség a céljaik eléréséhez. Nagyon jó vezető válhat belőlük, de tökéletes alkalmazottak is, akik számára a túlóra legalább olyan természetes, mint az, hogy reggel az elsők között vannak, akik beérnek a munkahelyre.

via

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.