Ezt mondta a postás az utcán összeeső idős nőnek: „Bocs haver, túl fáradt vagyok”

Ezt mondta a postás az utcán összeeső idős nőnek: „Bocs haver, túl fáradt vagyok”

Sharing is caring!

Döbbenetes dolog történt a skóciai Falkirk városában. Egy idős nyugdíjas asszony Patricia Stewart, aki csontbetegségben szenved a háza előtt összeesve kiáltott segítségért, amit az arra járó postás meg is hallott, ám a férfi úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja a nő segélykiáltásait.

Egy felvételen is jól látható, ahogy a férfit egyáltalán nem érdekli a nő szenvedése és még annyi sem volt benne, hogy egy szomszédnak szóljon. “Nem tudok segíteni haver, túl fáradt vagyok” – válaszolta a postás, amikor az idős nő segítséget kért.

Majd a férfi továbbállt, a nőt pedig otthagyta tehetetlenül a kocsibeállójánál. A felvételt az esetről egyébként egy szomszéd kinti kamerája rögzítette. A 72 éves nő családja elszörnyülködött a postás viselkedésen.

A Postaszolgálat vizsgálatot indított az ügyben. Patricia elmondta, hogy a postás két kicsi csomagot hozott neki, amiket ott hagyott az ajtó előtt, ám amikor az idős nő odament értük megszédült és leesett a lépcső tetejéről. A postás azt esést nem láthatta, ugyanis éppen elsétált, de a nő segélykiáltásait hallotta. Amikor az asszony kérte, hogy segítsen neki felállni a férfi, ő közölte, hogy túl fáradt, majd otthagyta Patriciát a hóban.

Az idős asszony jó ideig kint feküdt a hidegben, érezte ahogy a teste egyre inkább kezd kihűlni. A magatehetetlen nőt végül egy futár találta meg, aki segített neki. A nő, aki rátalált Patriciára szólt egy szomszédnak, majd mikor bekísérték az otthonába mentőt hívtak hozzá.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments