Fegyveres testőr vigyáz Gáspár Zsoltira, húsz éve őrzi a bohém sztárt

Sharing is caring!

Volt, mikor egy késszúrástól mentette meg a salgtarjáni showmant a testőre, aki a Life TV-n futó mai Vacsorakirályban elárulta: az életét is feláldozná a Gáspár családért.

Fotók: Life TV

Emil már gyerekkorukban védte a bohém fivéreket, ha azok konfliktusba keveredtek – mesélte Zsolti a Life TV Vacsorakirály című műsorában.

– Egy iskolába jártam Győzővel. Már akkor sportoltam, edzettem, szép termetes voltam, és sokszor megvédtem, ha meg akarták verni. Később aztán Győző papa és a neje szolgálatába álltam, nyugodjon békében, bárcsak élt volna még százötven évet az édesanyjuk, nagyon imádtam – mesélte a Borsnak Emil, aki a szó szoros értelmében az életét tette fel Salgótarján leghíresebb családjára.

– Mivel vállalkozók, rengeteg találkozójuk, megbeszélésük volt mindig is, és ilyenkor azért nem biztos, hogy mindig mindenki egyetért… Egyszer egy konfliktus odáig fajult, hogy az egyik ember kést rántott, és Zsoltiba akarta szúrni, de időben közbeléptem, és csak a kezem bánta, abba mélyedt bele a bökő – emlékezett vissza a testőr, hozzátéve: nem rázta meg az eset, ugyanis kiskorától fogva arra készült, hogy egyszer másokat fog védelmezni.

Facebook Comments