Fél év után összeköltözik szerelmével Weisz FanniWeisz Fanni és Nádai Anikó egykori kedvese, Bókay Gergő fél éve alkotnak egy párt, de nemrég úgy határoztak, közös otthonba költöznek – írja a Blikk.  Weisz Fanni és szerelme összeköltözik (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)  HIRDETÉS  “Nem tartom korainak a közös otthont, hiszen nagyon sok időt töltünk együtt és az az állapot, hogy néha nem tudom, mikor hol van egy-egy ruhám vagy cipőm, már nem kényelmes. Úgy érzem, a kapcsolatunk elérkezett arra a pontra, hogy magasabb szintre emeljük” – mondta az állandóan tervezgető Weisz Fanni, aki azt is elárulta, hogy körülbelül egy hónap múlva vehetik birtokba közös otthonukat.

Fél év után összeköltözik szerelmével Weisz FanniWeisz Fanni és Nádai Anikó egykori kedvese, Bókay Gergő fél éve alkotnak egy párt, de nemrég úgy határoztak, közös otthonba költöznek – írja a Blikk. Weisz Fanni és szerelme összeköltözik (Fotó: Olajos Piroska/smagpix) HIRDETÉS “Nem tartom korainak a közös otthont, hiszen nagyon sok időt töltünk együtt és az az állapot, hogy néha nem tudom, mikor hol van egy-egy ruhám vagy cipőm, már nem kényelmes. Úgy érzem, a kapcsolatunk elérkezett arra a pontra, hogy magasabb szintre emeljük” – mondta az állandóan tervezgető Weisz Fanni, aki azt is elárulta, hogy körülbelül egy hónap múlva vehetik birtokba közös otthonukat.

Sharing is caring!

Weisz Fanni és Nádai Anikó egykori kedveseBókay Gergő fél éve alkotnak egy párt, de nemrég úgy határoztak, közös otthonba költöznek – írja a Blikk.

“Nem tartom korainak a közös otthont, hiszen nagyon sok időt töltünk együtt és az az állapot, hogy néha nem tudom, mikor hol van egy-egy ruhám vagy cipőm, már nem kényelmes. Úgy érzem, a kapcsolatunk elérkezett arra a pontra, hogy magasabb szintre emeljük” – mondta az állandóan tervezgető Weisz Fanni, aki azt is elárulta, hogy körülbelül egy hónap múlva vehetik birtokba közös otthonukat.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük