Kulcsár Edina és G.w.M szerelmének híre hallatán felrobbant a média. Kiderült azonban egy érdekes dolog is a közösségimédia-felületeikről.

Pár napja tarolt a hír a köztudatban, hogy Kulcsár Edina és Csuti már külön utakon folytatják. Az egykori szépségkirálynő már lezárta magában a múltat, a szívét pedig egy zenész, G.w.M rabolta el. Találkozásuk még régebben történt, ugyanis Edina szerepelt az előadó klipjében, sőt, a férfi fel is karolta őt, hogy segítse énekesi karrierjét beindítani. Az elmúlt időszakban Edina, valamint Csuti is nyilatkoztak az ügyben, akiknek a gyerekeik mellett a közös házra és cégre is gondolniuk kell.

A friss szerelmespár nagyon megosztó véleményeket kap szinte minden percben, ám ez a botrány még a javukra is válhat. Mindannyiuknak megnőtt a követőik száma a közösségi oldalaikon.

„Egy ilyen helyzet mind negatívan, mind pozitívan befolyásolhatja a résztvevők hírnevét. Megeshet, hogy mivel Edina karaktere ebből a szempontból egy negatív karakter, így elveszítheti követőtáborának egy részét, de valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét. Mivel jelenleg intenzív a médiajelenlétük, ezért Edina, G.w.M. és Csuti is potenciálisan több pénzt kérhet a reklámkampányokért, promóciókért. Ez lehet akár kétszer, sőt, háromszor nagyobb összeg a megnövekedett követőszám miatt” – ecsetelte a Borsnak Zsóri Martin Influenszer-menedzser.

A drámai megszólalások és hírek következtében Edina közösségi oldalát 9 ezerrel többen követték be, így 628 ezernél jár. Csuti Instagramját is körülbelül 10 ezerrel követik többen, mint előtte. Aki a legjobban járt ezzel az egésszel, az nem más, mint G.w.M., hiszen neki közel 25 ezer fővel gyarapodott a rajongói tábora. A modell azóta már azt is megosztotta, hogy a mai napon lesz a klipforgatása is, így biztosan többen várják majd kíváncsian a végeredményt, amelyben újdonsült párja keze is benne van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.