Felvette a kollégája pulóverét, aki emiatt leszúrta

Egy ásatáson dolgoztak, az egyik férfi fázott, felvette a másik pulóverét, mire az pénzt követelt tőle. Később megütötte, majd késsel mellkason szúrva megölte.

Régészeti feltáráson dolgozott két férfi, az egyik, mivel fázott, felvette a másik pulóverét. A pulóver tulajdonosa erre azt követelte, a másik vegyen neki egy új pulóvert vagy fizessen neki 26 ezer forintot, áll a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményében. Másnap a pulóvert kölcsönvevő férfi nem ment dolgozni, a pulóver tulajdonosa arra következtetett ebből, hogy nem akar fizetni, a környezetének arról beszélt, megüti, sőt, a fizetés elmaradása esetén le is szúrja.

Csolnokon egy kocsma előtt találkozott a két fél később, a pulóver tulajdonosa ököllel megütötte, majd később késsel nagy erővel mellkason szúrta a sértettet, aki a helyszínen meghalt. Az elkövető előzőleg drogozott, és így vezetett autót is.

Az ügyészség az elsőfokú határozat megszületéséig indítványozta az elkövető letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt. Az emberölés bűntette, fogyasztással elkövetett kábítószer birtoklás vétsége, és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indult eljárásban 9 év 6 hónap börtönbüntetés, 9 év közügyektől való eltiltás, és 1 év járművezetéstől való eltiltás várhat rá, ha beismeri tettét.

via hvg.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük