Fiala János vallomása: „Nem élünk együtt a párommal, mert elviselhetetlen vagyok”

Sharing is caring!

Fiala János, az ATV műsorvezetője nemrégiben elárulta: elviselhetetlensége miatt nem él együtt párjával.

A népszerű televíziós és rádiós műsorvezető a Best magazinnak adott interjújában vallott többek között a párkapcsolatáról és a családjáról, de szó esett a régmúlt csalódásairól is.

Fiala János ugyanis elárulta: szerelmi csalódásai miatt rengeteget utazott, sőt, egészen Amerikába is egy szerelmi bánat vitte. 17 éves korában a csalódások miatt egy pszichológust is felkeresett, akihez tíz évig járt, de még ma is kér pszichiátertől segítséget. Mostanra kiegyensúlyozott az élete, amely szerinte a korának is a párjának is köszönhető.

“Nem élünk együtt, ez kimondottan miattam van, mert elviselhetetlen vagyok. Szoktam is neki mondani: onnan lehet tudni, hogy nagy baj van, ha feleségül kérem, mert akkor a rákszűrésen rosszat mondtak” – vallotta be Fiala a harmóniájával kapcsolatban

22 éves lányával sem felhőtlen a viszonya. Ahogy fogalmazott, „keressük az egymáshoz vezető utat, néha megtaláljuk, néha nem; most éppen nem”.

Fiala ennek ellenére úgy gondolja, nem magányosabb, mint bármikor máskor az életében, ám a barátai sem állnak mellette, amelyben a politika is közrejátszott.

Facebook Comments