Forró vizet öntött a kocsijára, majd hozta a WC-pumpát! Ez a trükk minden autósnak javára válhat

Sharing is caring!

A balesetek mindennapos dolgok és örökké elkerülni őket szinte lehetetlen. Először ijesztő, majd nagyon bosszantó tud lenni, ha az autónk karosszériája megrongálódik, ám ha nem történik különösebben nagy sérülés, csupán egy horpadás, azt könnyű szerrel magunk is rendbe hozhatjuk.

Anyagi ráfordítás nélkül

Mind tudjuk, hogy milyen sokba kerülhet rendesen kikalapáltatni a kocsinkat, ám most mutatunk nektek egy olyan trükköt, amelynek segítségével nem kell a zsebetek mélyére nyúlnotok.

Az életben elég költséges dolog létezik, így jó, ha néha vannak igazán hasznos és valóban hatékony trükkök az ember tarsolyában, például olyan esetekre is, mint a karosszéria behorpadása.

Forralt vizes trükk

Egyszerű, mint az egyszer egy, te magad is megcsinálhatod. Nincs másra szükséged csak egy vízforralóra, vízre és egy WC pumpára.

Instrukciók:

Forralj fel egy kancsónyi vizet a vízforralóban.

Vidd ki a forralót az autódhoz és öntsd rá a forralt vizet arra a területre, ahol a horpadás van. A horpadást és a környékét is locsold le.

Az összes vizet öntsd rá.

Ezután használhatod a WC pumpát. Tapaszd a horpadás környékére és kezdd el húzni magad felé. Szépen egyengesd ki az egész felületet, amelyet leöntöttél.

Ha a horpadás körül eldolgoztad a felületet egyenletesre, akkor mehetsz közvetlenül a horpadásra és azt is kihúzhatod.

A horpadás volt, nincs.

(Tudásfája)

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük