FOTÓK: Rendőri felhívás alapján, a lakosság segített megtalálni a halálos baleset okozása után lelépett férfit

FOTÓK: Rendőri felhívás alapján, a lakosság segített megtalálni a halálos baleset okozása után lelépett férfit

Sharing is caring!

A kecskeméti egyenruhások őrizetbe vették a segítségnyújtás elmulasztásával is gyanúsítható helvéciai férfit.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. október 24-én délután Helvécián.

A Kecskeméti úton közlekedett egy ismeretlen személy egy ismeretlen rendszámú és típusú gépjárművel 15 óra körül. A sofőr az út szélén elütött egy gyalogos nőt, aki ennek következtében az útmenti fás területre esett. A járművezető a baleset után megállás nélkül továbbhajtott. A baleset következtében a 48 éves helvéciai nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszín életét vesztette.

A holttestet csak másnap fedezték fel, így a rendőrség is csak utólag tudott helyszínelni. A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét is kérték, hogy mielőbb azonosítani lehessen a baleset felételezett okozóját.

A helvéciai lakosok segítségének köszönhetően a rendőrök fél nap alatt azonosították a járművezetőt. A halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével, illetve segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsítható 37 éves férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

FOTÓK: Rendőri felhívás alapján, a lakosság segített megtalálni a halálos baleset okozása után lelépett férfitFOTÓK: Rendőri felhívás alapján, a lakosság segített megtalálni a halálos baleset okozása után lelépett férfit

Forrás: police.hu

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük