Furcsa dolgokat vásárolt álmában egy alvási rendellenességben szenvedő brit asszony

Sharing is caring!

Sajnos nem a hasznos nagybevásárlást végezte el, hanem olyan indokolatlan dolgokat vett, mint egy kosárlabda-pálya.

Rendkívül furcsa és nem túl pénztárcakímélő rendellenességben szenvedett egy angliai asszony, aki alvás közben álmában vásárolt online webshopokban egy rakás furcsa dolgot – írja a Daily Star.

A 38 éves Kelly Snipeshoz gyakran kopogtattak be futárok olyan áruval, amelyről fogalma sem volt, mikor és miért rendelte. A nőre az alvajáró, bár inkább az alvavásárló kategória illene rá, ha lenne ilyen. Miután elaludt, öntudatlanul vásárolt a telefonja segítségével különböző furcsaságokat. Mindezt onnan tudta, hogy reggel a vásárlást visszaigazoló emailekre ébredt.

Az egyik legfurcsább tranzakciója az volt, amikor ily módon vett egy egész kosárlabdapályát, de olyan is előfordult, hogy több száz süteményt rendelt.

Mikor megjelent egy teherautó a háza előtt a pályával, igencsak meglepődött, ám végül sikerült visszautasítania a kéretlen csomagot.

Még férjét is megkérte, hogy maradjon ébren egy kicsit tovább, és figyelje, mit csinál, ám a férfi mindig elaludt a nagy őrködés közben. Snipes éveken át próbált professzionális segítséget kérni, ám senki nem tudott érdemben javítani állapotán. Végül az egyik megkeresett tanácsadó válaszolt neki, és elkezdtek kísérletezni, mivel szüntethetnék meg a furcsa problémát.

Kiderült, hogy alvási apnoéja van, amely az alvás során fellépő légzési rendellenesség.

Végül egy speciális eszközzel, a légzést elősegítő CPAP készülékkel sikerült teljesen megszüntetni a problémát, azóta nem ébred furcsa csomagokkal a lábtörlőjén.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük