Elárulta, mi történt valójában a koncerten.

Megszólalt Varga Márk, azaz G.w.M a leállított koncertjével kapcsolatban. A rapper a pénzt is visszaadta, miután kiderült, a körülmények nem teszik lehetővé, hogy fellépjen. Most a 24 óráig elérhető Instagram-történetében részletesebben is beszélt a történtekről.

„Annyi a sztori, hogy nem volt beállítva a technika, hogy pontosan tudjam kezdeni a műsoromat. Amivel nincs is baj, abban az esetben, ha egy fellépésem van aznap, természetesen szívesen kivárom. Aznap pontosan tudták a helyszínen, hogy még két koncerten leszek az ország másik két pontján, így nagyon fontos lett volna a pontos kezdés. Mások hibáiból nem maradhat el másik két, teltházas fellépés, ez szerintem mindenkinek evidens”

– írta G.w.M, amit a Blikk szúrt ki.

„Nem jelenetet rendeztem, hanem lejöttem, vártam egy kicsit, de sajnos ezek ellenére sem sikerült rendbe hozni a technikát. Gyorsan kellett döntenem, és mint ahogy a videón is látható, visszaadtam a fellépésre kapott összeget, majd megköszöntem, és csak aztán távoztam. (Nem haza, hanem a másik két fellépésemre!) Nem ‘dobtam’ senkihez pénzt… Részemről ennyi! A szervezők elnézést is kértek, elismerve a hibájukat, amit meg is tudtunk beszélni”

– tette hozzá Kulcsár Edina párja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.