Galambos Lajos: „A családom miatt sem hagyhatok káoszt magam után”

Sharing is caring!


Galambos Lajosnak nem volt szerencséje az utóbbi években. Bár még mindig tart a per az áramlopás miatt, már otthon lehet a családjával, de az emberek többsége nem úgy áll hozzá, mint régen. Mint mondta, besározták a nevét, és nem könnyű lemosni magáról a vádakat. Mivel sokan meg is fenyegették, illetve az egészsége sem a régi, felkészült a legrosszabbra, és végrendelkezett a javairól.

Galambos Lajos rendelkezett anyagi javairól (Fotó: Smagpictures.com / Csaba Schumy)

„Rendelkeztem a zenei jogokról, a dalok sorsáról, a kottaarchívumról és a vagyonomról is, mert úgy vélem, mindennek jól és pontosan meg kell határozni a sorsát. Évente negyven-ötvenezer kilométert utazom, és mivel önhibámon kívül is megannyi balesetveszélyes helyzet adódhat, felelős gondolkodóként rendre felkészülök a nem várt eseményekre élet- és baleset-biztosítással” – mondta a Sorry! magazinnak Lajcsi.

„Bár senki nem készül meghalni, ez az élet része, befejező mozzanata. A családom miatt sem hagyhatok káoszt magam után, ezért mindent hivatalosan papírra fektettem. A saját tapasztalataim mellett a környezetem hibáiból is igyekeztem tanulni. Sas Józsi barátom helyzete például nagyon ledöbbentett, mégis megerősített abban, hogy jól döntöttem!”

via nlc.hu

Facebook Comments