Ganxsta Zolee nem titkolja: alkoholproblémákkal küzd

Ganxsta Zolee nem titkolja: alkoholproblémákkal küzd

Sharing is caring!

A szókimondó zenész szerint teljesen normális az, ha valakinek problémái vannak az alkohollal ebben a szakmában. Sőt, úgy gondolja, aki ezt nem vallja be, az hazudik.

Life TV Bréking! csütörtöki adásában a szenvedélybetegségekről is szó lesz: Demcsák Zsuzsa pedig Kiss Tibit hozta fel példaként, akiről tudott, hogy alkoholproblémákkal küzd, jelenleg is rehabilitáción van. A Quimby frontembere egy éve küzd alkoholfüggősége ellen, s tavaly februárban döntötte el: 15 évvel azután, hogy egyszer már legyőzte a betegséget, újra felveszi a harcot a démonaival. Azok jelenléte ugyanis már akkora feszültséget okozott az idén harmincéves zenekar életében, hogy az is felmerült, legyen vége, ne folytassák.

(A legfrissebb hírek itt)

Erre reflektált a műsor egyik vendége, Ganxsta Zolee, aki elárulta, hogy neki is vannak problémái az alkohollal. Ezt azzal magyarázta, hogy ebben a szakmában mindenkinek van ilyesfajta gondja, csak sokan ezt nem vallják be; ők azok, akik hazudnak ebben az esetben.

Majd hozzátette azt isnem tervez leszokni, jó példát sem akar mutatni másoknak. Szerinte az, aki rockzenész, és jól csinálja a szakmáját, bizonyosan küszködik ilyen problémával.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük