Gólyahír: megszületett az Irie Maffia énekesnőjének második gyermeke – Itt az első fotó a piciről, igazi hajasbaba!

Sharing is caring!

Nagy az öröm az Irie Maffia háza táján: szombaton világra jött a zenekar énekesnőjének második gyermeke!

A Blikk is beszámolt róla, milyen izgatottan várja második gyermekének érkezését az Irie Maffia énekesnője. Sena Dagadu június első felében, terhességének 5. hónapjában jelentette be, hogy várandós – a Nyomjad anyukám! című műsorban mutatta meg először a gömbölyödő hasát. Állapota nem akadályozta meg abban, hogy továbbra is koncertezzen, ehhez férjétől és egyben zenésztársától, Élő Mártontól, valamint a csapat többi tagjától is sok segítséget kapott. A zenekar utoljára szeptember 13-án lépett fel a Budapest Parkban, Sena pedig már a buli előtt elárulta, hogy kislánya után úgy tűnik, ezúttal kisfia születik majd.

A csöppség szombaton jött világra, 6 órával az érkezése után pedig az énekesnő már meg is mutatta őt az Instagram-oldalán. A bejegyzésből kiderül, hogy a kisfiú a vártnál két héttel korábban születt és az Élő Farkas Dela Kwame nevet kapta.

Sena férje szintén megosztotta a boldog pillanatot.

Élő Farkas Dela Kwame 20191019

298 Likes, 14 Comments – Márton Élő (@martonelo) on Instagram: “Élő Farkas Dela Kwame 20191019”

A zenekar most egy időre leáll a koncertezéssel, legközelebb április 24-én láthatja őket a közönség a Budapest Parkban. A babázással párhuzamosan a tervek szerint a csapat új lemezt készít.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük