Gratulált Hódi Pamela terhességéhez Berki Krisztián felesége, Mazsi

Sharing is caring!

Valósággal lerohanták a rajongók Berki Krisztián feleségét, Mazsit, ugyan árulja már el: nem esik rosszul neki, hogy Pameláéknak előbb jött össze a baba, mint nekik.

Fotó: Berki Renáta

A napokban derült ki, hogy az izomceleb Berki Krisztián exe, Hódi Pamela áldott állapotba került. Berki felesége, Mazsi rajongói rögtön kombinálni kezdtek, egyikük tapintatlan módon kérdésekkel is bombázta az angyali türelemmel megáldott Mazsit.

– Hogyan fogadtad Pamela állapotosságát? Ti tudtatok róla már esetleg? Tudom, egy olyan nőnek, aki kisbabára vágyik, ez borzasztóan fájdalmas lehet. Azért is kérdeztem, minden ok-e? Láttam, megvisel – kérdezte Berki Mazsitól az egyik követője az Instán. Bár a gyerekvállalás nem futóverseny, Mazsi meghökkentően őszintén válaszolt a provokatív kérdésre.

Mi már gratuláltunk nekik még vasárnap! Ők is család lettek. Tudod, én örülök mások boldogságának. A baba akkor jön, amikor jönni szeretne. Mindig pozitív vagyok. Ti sok mindent láttok vagy akartok látni, de nem kell. Hisz úgyis megtudtok mindent, amikor annak itt az ideje” – írta sejtelmesen Mazsi.

Facebook Comments