Gyász: ámokfutó autós ölte meg a 20 éves zsoké lányt

Gyász: ámokfutó autós ölte meg a 20 éves zsoké lányt

Sharing is caring!

Gyászol a magyar lovassport társadalom: a csodaszép zsoké, Huszár Korinna szörnyethalt egy balesetben.

A hazai lovassport egyik legtehetségesebb ígérete, a mindössze 20 éves H. Korinna vezette azt az autót, amibe egy szabálytalan sofőr frontálisan belerohant. Sajnos Korinna nem élte túl a balesetet, sporttársai azóta sem térnek magukhoz a döbbenettől.

– Fel se tudom fogni, hogy Korinna nincs többet, hiszen a tragédia napján még nagyokat nevettünk az edzésen. Kedves és okos lány volt, sosem felejtem el a mosolyát – mondta az Indirektnek sírva a tragikus sorsú lány sporttársa.

Gyász: ámokfutó autós ölte meg a 20 éves zsoké lányt

“A mai napon olyan rettenetes, s felfoghatatlan tragédia rázta meg a magyar galoppsportot, amire egyszerűen nincsenek szavak, csak a mérhetetlen fájdalom és a könnyek. Autóbalesetben életét vesztette Huszár Korinna, a fiatal zsokégeneráció egyik üdvöskéje, a Németh Ferenc Emlékkupa versenysorozat 2019. évi győztese. Mindössze 20 évet élt. Egyelőre képtelenek vagyunk többet írni, de az országos média sajnos már tele van a baleset hírével. Ég veled, Korinna! Sok-sok lovaglás és győzelem vár még rád odafenn!” – írta a Magyar Turf Club megemlékezésében.

Facebook Comments