Egy idős, debreceni nő háza kigyulladt miután gyertyával világított otthon, mivel nem volt nála áram, nem élte túl a tragédiát. Hajdúsámsonban pedig egy 59 éves férfi veszítette életét a füst miatt, így már nem sikerült kimenekülnie a lángok közül, nála egy cigarettacsikk vagy a kandallóból kipattanó parázs okozhatta a tüzet.

Debrecenben egy 10 négyzetméteres ház gyulladt ki, a szomszédok az éjszaka közepén a tűz pattogó hangjára ébredtek fel. A ház teljesen leégett, és egy idős asszony is bennrekedt, akit már nem tudtak megmenteni a tűzoltók.

(A legfrissebb hírek itt)

Az asszony szomszédai teljesen megdöbbentek, amikor megtudták, hogy a nő már nem él, mindenki ismerte őt a környéken és sokszor beszélgettek is vele. Elmondásuk szerint a házban kikapcsolták az áramot, így gyertyákkal világított, ez okozhatta a tüzet is.

Hajdúsámsonon egy 59 éves férfi égett halálra egy vasárnap reggeli háztűzben. A férfi egy ikerpár egyik tagja volt, testvérével a napokban ünnepelték volna születésnapjukat.

A szomszédok elmondása szerint a férfi próbált kimenekülni a házból, azonban a lángok miatt erre már nem volt esélye. A helyszínen a szomszédok elkezdték eloltani a lángokat és a tűzoltókat is ők hívták ki. A tűz okát még vizsgálják, azonban a környékbeliek szerint cigaretta vagy a kandallóból kipattanó szikra lehetett a forrás.

Erdőkertesen szintén kiégett egy 200 négyzetméteres családi ház. Szerencsére senki nem volt otthon, így sérülés nem történt. Itt is a szomszédok vették észre a tüzet és azonnal kihívták a tűzoltókat. A tűz átterjedt a házhoz épített műhelyre is, ahonnan a TEK-esek egy gázpalackot kilőttek, de az udvarban álló kisteherautó is égett. A tűz okát még vizsgálják.

via blikk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.