Háború: Ambrus Attila örökre megutálta Horváth Évát a Farm VIP forgatása közben

Sharing is caring!

Az egykori modell állítólag észre sem vette, hogy mennyire elviselhetetlen, tenyérbemászó stílusa van.

Ambrus Attila, aka. Viszkis rabló a műhelyében Dunaharasztiban. Újságíró: Kóbor Hanna

Az egykori bankrabló, Ambrus Attila és a 41 éves Horváth Éva a TV2 hamarosan induló Farm VIP című műsoran találkoztak. A két hét-hét fős csapat már az első héten egymásnak feszült, így konfliktusból, veszekedésből egészen biztosan nem lesz hiány. Arra azonban senki nem számított, hogy Horváth Éva modorossága, tenyérbemászó stílusa olyan erős ellenérzést vált ki Ambrus Attilából, amivel örökre leírja magát nála.

Voltak a farmon olyan em­berkék, akik mindenkinél mindent jobban tudnak, és a legrosszabb, hogy őket még észérvekkel sem lehet meggyőzni, mert izomból próbálják az akaratukat érvényesíteni. Van olyan ember például, akivel soha többé nem ülnék le egy asztalhoz. És nemcsak a mostani hozzáállása miatt, hanem egyébként sem…. A játék rendkívül tanulságos volt, már csak azért is, mert kiderült, hogy vannak bizonyos embertípusok, a sunyik, akiket képtelen vagyok elviselni – magyarázta a keramikusként dolgozó egykori bankrabló, aki azt is elárulta, hogy a szóban forgó illető nőnemű, és a sárga csapat színeiben versenyzett – magyarázta a Borsnak Ambrus Attila, majd Horváth Évát a nevén is nevezte.

Horváth Éva a Borsnak állította, fogalma sincs, milyen konfliktusra hivatkozik Ambrus Attila. – Nagy mázli, hogy a sárga csapatba kerültem, a pirosakkal ugyanis nem igazán voltam egy hullámhosszon. Bár senkivel nem volt komolyabb összetűzésem, de ha arról van szó, természetesen beleállok a konfliktusba – állította Horváth Éva.

Facebook Comments