Halálfélelemről számoltak be többen a tegnapi ítéletidő után – volt, ahol a fürdőkád is megolvadt, miután a szomszéd házba villám csapott.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, borzalmas vihar csapott le az országra pénteken, amely erős széllel, jéggel, és hirtelen lezúduló, rengeteg csapadékkal okozott fennakadásokat- és komoly károkat.

(A legfrissebb hírek itt)

A Kincsem Parkban több milliós károkról beszéltek, de az ítéletidő Budapest többi részén, főleg a főváros déli kerületeiben is jelentős pusztítást végzett.

A Tényeknek arról számoltak be az erzsébeti lakosok, hogy a csatornák annyira nem bírták elvezetni az esőt, hogy hol bokáig-, hol derékig ért a víz. A buszokba is befolyt az ár, az autók jelentős része el is akadt az utakon.

“Szerettünk volna menni vásárolni, de az egyik hipermarketbe már be sem jutottunk, mert körülbelül derékig ért a víz” – emlékezett vissza egy hölgy. Volt, akinek majdnem beverte az ablakát a barack nagyságú jég, míg másoknak a pincéjét öntötte el a víz. Egy nő fürdőkádja megolvadt, miután a szomszéd házba villám csapott. Többen arról beszéltek, halálfélelmük volt.

“Komoly vihar volt, jégesővel, szétvert itt minden, a kocsikat. Még a garázsom is beázott” – mesélte egy férfi, Csepelen több lakos autójának ablakai törtek szilánkosra. A viharról több megrázó és látványos felvétel is készült:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük