Harsányi Levente: Megfejthetetlen a női szépség titka

Sharing is caring!

Harsányi Levente lesz a Tündérszépek szépségverseny házigazdája. A tévés a végső döntő felkészítőtáborában tanítja majd a hölgyeket többek között arra, hogyan szabaduljanak meg a lámpaláztól.

Pontosan nem, de a szám jóval több, mint tíz. Voltak Város szépék, Playmate-gálák, Miss Hungary, de még Miss Plasztik is, ahol alapkövetelmény volt, hogy valamilyen szépészeti beavatkozás legyen a jelentkezőn. Még olyan is, ahol egymás után két különböző versenyt ugyanaz a lány nyert. Szeretek ott lenni ezeken és a „mondd, te kit választanál” gondolatban elmerülni. Figyelem, hogy a zsűri minek alapján választja ki a legszebbek közül a királynőt.

És van recept?

Biztos nincs. Az ítészek közül mást vesz figyelembe a fodrász, a plasztikai sebész, a koreográfus, a sminkes, a fotós, én meg „csak” férfiszemmel nézem a lányokat. A pillanatnyi állás szerint nálam mindenki közül Harsányi Lilla a legszebb, a négy­éves kislányom –mondja nevetve. – A legjobb döntés egyébként akkor születik, ha a közönség és a zsűri szavazatai összecsengenek. Megjegyzem, én is gyakran száz feletti szavazatot kapok, amit a szerkesztők vidáman a fülemre mondanak – teszi hozzá nevetve.

Szereti beszéltetni a lányokat a pódiumon?

Igen, és fontosnak is tartom. Sok minden kiderül a személyiségükről. Nincs annál üdítőbb, mint amikor egy szép nő értelmes dolgokat mond. Ott leszek a Tündérszépek felkészítőtáborában, és igyekszem majd hozzászoktatni őket a szerepléshez, hogy ne legyenek lám­palázasak, mert az so­­kat ront a tel­jesítményen. Kommunikáció szakon végeztem, ennek a módszerét ott elsajátítottam és később még tanítottam is.

Megfigyeltem, hogy a szépségversenyeken a legszebbek közé került lányok többnyire hasonló karakterek. Sorszám nélkül össze is keverhetők. Ez miért lehet?

Valószínűleg már a válogatásnál figyelnek a nemzetközi trendekre. Én jobban híve lennék a teljesen különbözőknek is, ha csak a hajra gondolok, lenne fekete, vörös, szőke, barna. Színesebb lenne a verseny.

Önnek van ideálja?

Nincs. Sokszor azok a nők tetszenek, akikről nem tudom megmondani, miért is látom őket szépnek. Fontos, hogy értelmes legyen, mert meggyőződésem, hogy egy normális férfi nem tud buta nővel élni, és ez oda-vissza igaz. Azután az összkép dönt, nem a részletek, mint a szem, a száj, a haj, az alak. Ha vágyat ébreszt, ami mindent elnyom, ő az igazi szépség. Hogy ugyanúgy fejt-e keresztrejtvényt, vagy ugyanazt az ételt szereti-e, mint én, – bár nem örülök, ha el­eszi előlem – másodlagosak, később alakulnak ki.

LEGYEN ÖN A 2020-AS TÜNDÉRSZÉPE!

Keressük az ország legszebb lányát! Már lehet jelentkezni a 2020-as Tündérszépek szépségversenyre. Ha ön vagy rokona elmúlt 16 éves, de még nem lépte át a 30-at, itt a remek alkalom, hogy megmutassa magát! Nem kell mást tennie, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy melyik megye színében szeretne indulni, és feltölteni magáról pár fotót. Ha úgy érzi, a képei nem túl minőségiek ahhoz, hogy jól szerepeljen, csak ikszelje be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényel! Itt az ugródeszka, hogy megismerje az egész ország, ráadásul értékes ajándékok és utazások várnak a legszebbekre.
via borsonlien.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük