Hatalmas kárt okoztak Hosszú Katinkának: titokban eladták edzéstervét

Hatalmas kárt okoztak Hosszú Katinkának: titokban eladták edzéstervét

Sharing is caring!

A különleges dokumentum az úszónő saját szellemi terméke, évtizedes munkája van a terv kidolgozásában.

A sportolónő saját maga készíti a felkészülési programját, korábban Shane Tusup segítségével, majd saját egyedi módszereinek köszönhetően lett világsztár. A különleges dokumentumok felbecsülhetetlen értékekkel bírnak, ám egy idehaza és külföldön is ismert magyar trénernek sikerült kiharcolnia az árát. Az edző 18 millió forintért értékesítette a birtokába jutott információkat.

Hatalmas kárt okoztak Hosszú Katinkának: titokban eladták edzéstervét

Az Európa-bajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes korábbi úszó, Verrasztó Zoltán (64) szerint hatalmas hátrány érte Hosszú Katinkát azzal, hogy titokban eladták az edzéstervét. “Egy háromszoros olimpiai bajnok úszó felkészülési terve vagyonokat érhet. Gondoljunk csak bele, ha valaki kitalál valami újat, valami jobbat, mint a megszokott, azzal rengeteget lehet nyerni. Akár több év előnyét is semmissé lehet tenni” – árulta el a szakember a Blikknek.

Hosszú nem tervezi beperelni a neki kárt okozó edzőt. Dr. Györei Péter ügyvéd szerint erre pedig van lehetősége a sportolónak. “Szellemi tulajdon megsértéséért követelhet kártérítést polgári úton. Akár több tízmillió forintot – mondta a szakember” – adta hírül a Blikk.

Facebook Comments