Hihetetlen tapasztalatokról számolt be: alapítványok próbálták lehúzni a fia autizmusával küzdő Knapik Tamást

Hihetetlen tapasztalatokról számolt be: alapítványok próbálták lehúzni a fia autizmusával küzdő Knapik Tamást

Sharing is caring!

A zenész őszintén beszélt a vele történtekről.

Knapik Tamás a Fiesta társalapítójaként tett szert országos hírnévre, az elmúlt években pedig dalai mellett többször is azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy őszintén beszélt az autizmusról. Négyéves kisfiánál ugyanis egyéves kora körül diagnosztizálták a betegséget, Tamás pedig azért, hogy másoknak is segíthessen, köntörfalazás nélkül szokta elárulni tapasztalatait a témában.

(A legfrissebb hírek itt)

„Mi, szülők, akik autizmussal élő gyermeket nevelünk, magunk tapossuk ki az utat, amin járunk, mivel nincs igazán konszenzus abban a tekintetben, hogy melyik módszer a leginkább hatásos a gyermekeink fejlődése szempontjából. Én azért is beszélek erről nyilvánosan, mert ahányszor megjelenek egyműsorban, vagy a témáról szóló cikkben, mindig érkeznek megkeresések és javaslatok más szülőktől” – nyilatkozta a Ripostnak a zenész, aki azt is elárulta, hogy bár rengeteg olyan intézmény van, amelyek valóban megkönnyítik a szülők, illetve a gyermekek életét, akadnak olyanok alapítványok is, amelyek sokkal inkább a pénzre mennek – egy ilyenbe korábban ő is beleszaladt.

Mint mondja, előfordult már olyan is, hogy százötvenezer forintot is elkértek tőle csak azért, hogy megállapítsák a gyermeke autizmusát, ám arra már nem adtak volna lehetőséget, hogy a kisfiú be is kerüljön a programjukba.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük