Hódi Pamela óriási örömhírt jelentett be

Megosztás

Hódi Pamela lett az Instagram új királynő, legalábbis a magyar celebek közül. Az Ázsia Expressz sztárja elérte a félmilliós követőtábortírja a Blikk.

Az esküvőre készülő híresség nem győz hálálkodni a rajongóinak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Megható sorokkal köszönte meg rajongóinak, hogy ennyien kedvelik az Insta-oldalát:

FÉL MILLIOAN AZ INSTAGRAM OLDALAMON!!! Megvan! Egyszerűen nem tudom szavakba önteni, amit érzek! Annyira köszönöm Nektek! Nem számolgattam mennyien követnek, nem néztem az eléréseket, nem figyeltem milyen posztokra van szükség ahhoz, hogy tetsszen másoknak az oldalam! Nem gondolkozom, mit írjak most, csak írom az érzéseimet!

Köszönöm, hogy miattam vagytok itt ennyien és nem csak azért, mert a gyermekkel árasztom szét az oldalam! Kb. két éve annak, hogy eldöntöttem, nem posztolom és teszem ki állandó rendszerességgel a lányom lelkivilágát 1 mp-es like nyomásért, vagy egy kommentért! Pedig büszke vagyok, nagyon büszke a kicsikémre!

Nem foglalkoztam azzal, milyen posztokkal leszek népszerűbb! Van, hogy szép a fotóm, van, hogy kevésbé, van, hogy megszerkesztem, hogy igényesebb legyen, van, hogy posztolom úgy, ahogy van, van, hogy alig várom hogy kitehessek valamit, van úgy, hogy semmi kedvem és nem osztok meg semmit 3 napig is akár! Egyszerűen csak adtam és adom azt, aki vagyok! Hódi Pamela!

Főleg ezekért érzem megtisztelőnek ezt a számot!

Nem tudom elégszer megköszönni!

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül