Hódi Pamela sírva vitte iskolába a kislányát, Natit

Sharing is caring!

Pameláék fél órával előbb megérkeztek az iskolához, a parkolóban várták, hogy bemehessenek.

Szeptember elseje van, leadtuk Natkót az iskolában. Nagyon megható volt, én többször is elpityeredtem. Olyan aranyos volt, ahogyan ott állt ünneplő ruhában a kis iskolatáskájával” – fogalmazott könnyes szemekkel Pamela az Instagram-oldalára feltöltött videóban. „Bár 7:45-re kellett érkezni, mi 7:10-kor már a parkolóban voltunk” – tette hozzá már mosolyogva az édesanya.

Kóbor János minden tanév kezdetén kocsival viszi iskolába 13 éves lányát, Lénát, és koronavírus-járvány ide vagy oda, ez idén sem volt másképp.

– Léna valahol már várta az iskolakezdést, örült, hogy megint újra találkozik mindenkivel. Általában én viszem a suliba, mivel korán fent vagyok már reggel. De már messze az iskola előtt megállok és kiszáll, mert jönnek a barátnők” – mondta el a Ripostnak Kóbor.

fotó: TV2

Kunovics Katinka énekesnő kislánya, a kis Katinka is izgatottan várta, hogy végre átlépje az iskola kapuját. Az édesanyja a tízórai mellé kézfertőtlenítőt is csomagolt, amit a járvány miatt most az egyik legfontosabb kelléknek tart.

Természetesen én kísértem el a hétfői évnyitóra és persze az első nap is a suliba” – kezdte a Ripostnak az énekesnő, Kunovics Katinka, aki hozzátette, hogy az intézmény odafigyel a szabályokra. „Kötelező volt a szülőknek a szájmaszk. Úgy tudom, folyamatosan fertőtlenítik a padokat és az ebédlőt, ezen kívül pedig kézfertőtlenítőket is elhelyeztek a suliban. Azt gondolom, hogy egy gyereket nehéz korlátozni, de persze átbeszéltük a dolgokat. Kézfertőtlenítő mindig van a táskájában, ügyesen használja, ezt is megtanulta nyáron a játszótéren” – mondta Katinka.

Facebook Comments